03/09::. 1ª Assemblea ART+FEMINISM Barcelona

A partir de setembre el grup Art+Feminisme Barcelona de Ca la Dona us convidem a totes (dones, bolleres i trans) a participar a les nostres assamblees (1r dilluns de cada mes) i a les trobades de suport per editores de  #Viquipèdia (el 3r dimecres de cada mes).

La 1ª ASSEMBLEA tindrà lloc aquest primer dilluns 3 de SETEMBRE a les 18.00h a Ca la Dona. Per tal de tenir una previsió us demanem que confirmeu la vostra assistència a artfeminisme@protonmail.com

——

Us volem oferir una mica d’informació sobre l’Assamblea d’Art+Feminisme Barcelona que començará a partir de setembre a Ca la Dona.
El passat 11 de Març en el marc de les accions del dia la de la dona es va organitzar la primera editatona Art+Feminisme de Barcelona, organitzada per diverses activistes i col·lectives, entre elles Liquen Data LabVisual 404UOC i Viquidones UPF.
Amb voluntat de donar-li continuitat a un projecte tant bonic, iniciem les assamblees a Ca la Dona com un espai de trobada i relació feminista on poder-nos reunir de manera regular i aprendre, editar i enfortir la comunitat d’editores.
L’assamblea es un espai de presa de decisions no mixte tot i que programem activitats obertes a aliats, com poden ser  les maratons d’edició i les sessions de formació.
Les persones que vulguin participar a l’assamblea es poden posar en contacte amb nosaltres responent aquesta breu enquesta o enviant-nos un correu a artfeminisme@protonmail.com
També hem preparat un breu document informatiu sobre la iniciativa que podeu consultar i compartir.
Quedem a la vostre disposició per resoldre qualsevol dubte,
una abraçada!
Art+Feminisme BCN

Log in with your credentials

Forgot your details?