31/03:: Presentació “NOCTURNES: La vida quotidiana de les dones que treballen de nit a l’Àrea Metropolitana de Barcelona”

TarjetónEstimades sòcies,

El proper divendres 31 de març de 17:30 a 19 hores a la Sala de Conferències del Centre Cívic Cotxeres de Sants es preentarà “NOCTURNES: La vida quotidiana de les dones que treballen de nit a l’Àrea Metropolitana de Barcelona” en el qual Ca la Dona ha participat a traves del Col·lectiu Punt 6.

Es presentarà tant  l’informe com els vídeos participatius que recullen els resultats del projecte d’investigació-acció participativa coordinat per Col·lectiu Punt 6 i desenvolupat conjuntament amb 24 dones que treballen de nit a diferents ciutats de l’AMB, en col·laboració amb la Fundació Àmbt Prevenció, la Secretaria de la Dona de CC.OO., Ca la Dona i Irídia i, finançat pel Public Scholar Initiative de la Universitat de British Columbia i l’Ajuntament de Barcelona.

L’informe recull tant la metodologia que hem desenvolupat en el projecte com els resultats obtinguts, sobretot en materia de mobilitat i transport a l’AMB, percepció de seguretat de les dones i l’impacte del treball nocturn en el desenvolupament de la vida quotidiana des d’una perspectiva de gènere. L’informe també inclou propostes d’actuacions per avançar en el dret de les dones a la ciutat tant de dia com de nit.
Conjuntament amb l’informe també es presentaran els vídeos participatius de difusió de resultats, elaborats amb el suport de la Cooperativa de Tècniques.

Us hi esperem!

Log in with your credentials

Forgot your details?