11l09:: Vine a fer la V al Tram57

viafeminista-ampostaEstimades, un grup de sòcies de Ca la Dona participarem juntes a la via catalana com ja vam fer l’any passat viatjant a les Terres de l’Ebre. Enguany, farem la V a la Gran Via, TRAM57.  Nosaltres participarem a la via per l’autoderminació dels pobles i per una Catalunya justa i solidària, antipatriarcal, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits.

L’11 de setembre, estarem al TRAM 57, fila 8 (per si vas de groc) i fila 9 (per si vas de vermell),  Gran Via, amb Balmes-Universitat. La V serà un èxit si entre totes i tots omplim tots els trams. Si encara no t’has apuntat a la V, estàs a temps! Hem superat l’objectiu de ser 50 dones per anar juntes però volem ser més!

Porta la samarreta groga o vermella que vulguis…de la Via Catalana,de la Marxa Mundial Dones (està en groc i vermell), la groga S.O.S educació publica…Nosaltres també tenim una samarreta: la de la via feminista (la groga de l’any passat, la veus a la foto, que hem tornat a fer en groc i en vermell).

Com aconseguir les samarretes via feminista i els gorros, en groc i vermell? a Ca la Dona de 17 a 20h: Divendres 5, Dilluns 8, dimarts 9, dimecres 10. També el mateix dijous 11 de setembre, al TRAM57, Gran Via, universitat/balmes.

Dissabte 6/11: Assaig Ciutat Vella. Estem totes convidades! a la jornada d’assaig amb l’ANC Ciutat Vella, amb sardanes, cobla, coral, parlaments….i assaig V a les 18h.

I acte de l’Assemblea d’Horta-Guinardó, a la Ramba del Carmel / Dante, on a les 18:30h intervendran Carmel Forcadell (ANC), Muriel Casals (Òmnium), Ana Alcocer (Súmate), Esther Vivas (Procés Constituent), Neus Munté (CIU), Marta Rovira (ERC), Dolors Camats (ICV) i Anna Saliente (CUP). Cartell

Abraçades…us esperem a la V

Dones pel dret a Decidir

Log in with your credentials

Forgot your details?