20-04-2017. REUNIÓ: Grup Feminista de suport a la Caravana Frontera sud “Dones Lliures en Territoris Lliures”

 

obrintfornteres

 

 

Lloc: CA LA DONA c/ Ripoll, 25 Barcelona

Dia: 20-04-2017

Hora: 18 hores

Un grup de feministes que l’any passat vam donar suport i també vam participar en la Caravana “Obrim Fonteres” a Grècia volem autoorganitzar-nos per donar suport, i en la mida del possible participar en aquesta proposta de Caravana a la Frontera Sud. Pretenem denunciar les polítiques migratòries i d’asil tant de la UE com de l’estat espanyol.

El divendres 14 de juliol de 2017, la Caravana “Obrint Fronteres” partirà des de diferents punts de l’estat espanyol i viatjarà durant una setmana cap a la Frontera Sud.

Aquesta Caravana inclourà també una caravana feminista, per sumar els esforços dels col·lectius feministes que formem part de la iniciativa. Volem fer visible la presència de les dones en els processos migratoris i mostrar que les dones són també protagonistes i subjectes polítics, i, alhora, aquelles a qui vulneren més sistemàticament tots els seus drets, patint la violència masclista en tota la seva amplitud i crueltat.

Volem dir PROU per denunciar la impunitat existent; per recuperar la dignitat; per transmetre als que esperen a creuar les fronteres que lluitarem sense descans per la universalització dels drets humans i la solidaritat internacional.

Per contactar amb nosaltres: feministessuportcaravana@gmail.com

US ESPEREM A LA REUNIÓ!!!

 

LLEGIR MÉS

Log in with your credentials

Forgot your details?