15/11, 19h, Cloenda FemArt 2012 amb Tony Azorín i Subhasta artística

La Mostra d’Art de Dones de Ca la Dona 2012 arriba al final el 15 de novembre amb la Cloenda, a les 19h a Ca la Dona.

Acció artística a càrrec de l’artista Tony Azorín.La subhasta d’aquest any celebrarà la seva segona edició amb un esdeveniment especial: amb les obres cedides per artistes contemporànies, es subhastarà també una valuosa litografia feta i firmada per Lola Anglada. Aquesta obra ha estat una donació  de Montserrat Carrió, la amiga que va tenir cura de Lola Anglada els darrers anys de  la seva vida.

Aquesta acció, nascuda l’any passat com una necessitat d’autofinançament de la mostra, va resultar una experiència molt positiva, generadora de sinceres col·laboracions i lligams entre les artistes i el públic.

Les artistes que han participat a la subhasta 2012 han presentat una obra que s’exposa durant la Mostra FemArt, per ser subhastada durant la festa de cloenda. Els diners recaptats s’invertiran en l’organització de la propera edició.

Moltes gràcies a totes les artistes que han cedit les seves obres!!!!

Pots veure l’exposició FEMART 2012 Afinitats de dilluns a dijous, de 16h a 20h a Ca la Dona, carrer Ripoll 25 de Barcelona (fins el 15 de novembre!). També les obres de la subhasta!

https://www.caladona.org/2012/10/fem-art-2012-afinitats-del-1810-al-1511/

Log in with your credentials

Forgot your details?