10/01:: Sopar solidari Ca la Dona, per un 2014 molt feminista

montserrat abelló, guanyadora cistella l'any passat....sopar fi curs Benvolgudes sòcies i amigues….Aquest any el sopar de comiat any el passem a principis d’any….en concret 10 de gener, 21h. Anoteu-vos la data a l’agenda 2014!

Retrobar-nos per sopar juntes i conjurar-nos pel 2014!I fer una mica de guardiola per tirar endavant els projectes de Ca la Dona! Divendres, 10 de gener, a partir de les 9 del vespre… amb actuacions sorpresa + el  sorteig de la cistella gastronòmica col·lectiva.  Inscriviu-vos aquí, ens ajudareu a organitzar millor la festa-sopar. Podeu participar en la cistella gastronòmica amb productes de proximitat fins el dia del sopar.

Unes quantes caladones estem preparant el sopar, si tens ganas de passar una estona com a activista culinària preparant el sopar o posant maca la casa pel dia 10/01, avisa’ns! Pots fer-ho des del mateix formulari per apuntar-te al sopar!

Recorda que la panera l’omplim entre totes: dugueu productes!Els números per a la rifa són a la vostra disposició a la secretaria, i també el mateix dia 10 gener durant el sopar (també podeu dur els productes aquell dia).

Com serà la panera? No ho sabem….a veure com de grossa la fem, entre totes les sòcies i amigues de Ca la Dona! Més info cistella

Seguirem informant del programa i menú….

(resum: anoteu a agenda 2014, el 10/01 sopar ca la dona….per cert, teniu l’Agenda de les Dones 2014? una part dels beneficis és per a la Campanya Dret avortament lliure i gratuït)

Log in with your credentials

Forgot your details?