La Estrella de Santaco:: un drama vitalista, amb el suport de Tamaia

Tamaia, hem assessorat el guió de la peli-cula “La Estrella de Santaco”, és una pelicula molt maca que tracta del tema de la violència a la parella, però també de l’amistat entre dues dones, ens han ofert fer un passe a un preu de 5 euros per les dones de tamaia i les amigues que vulguem convidar. Després de la peli-cula es farà un cine forum amb la participació de Belen Carmona guionista i  Alberto Aranda el director, i  Roser Tarruell Mentyora de Tamaia.
-el passe de la peli-cula serà el dia 3 de juliol, a les 19,30h al cines Girona C/ Girona 173, després de la sessió de cine farem el debat.
Molt important heu de confirmar una setmana abans a Tamaia qui vindreu i si porteu amigues, podeu fer-ho per email o bé al telefon de tamaia.
Esperem veure-us a totes la peli-cula val molt la pena
Una abraçada

Les dones de Tamaia hem assessorat el guió de la pel·lícula La Estrella, “un drama vitalista, de barrio y con mucho duende, la historia de una mujer joven que en un momento de su vida decide por fin tomar las riendas de su destino y ser feliz por ella misma.” Una història sobre la violència masclista i sobre l’amistat entre dones.

El 3 de juliol als cines Girona (carrer Girona, 173) es farà un cine-fòrum amb la participació de Belen Carmona, guionista i  Alberto Aranda, director, i amb Roser Tarruell, mentora de Tamaia.

Podeu tenir entrades a 5 euros, com a convidades de Tamaia, si aviseu màxim una setmana abans a tamaia@tamaia.org.

Durant el mes de juny també es fan passis especials als cinemes Girona.

Si no sou de Barcelona, vegeu la web de La Estrella, on es van anunciant els passis i presentacions de la pel·lícula en d’altres municipis… tot i que no pugueu gaudir potser de les amigues de Tamaia!

La peli val molt la pena!

Log in with your credentials

Forgot your details?