1/10:: Teixim Ca la Dona. Parlem del model de gestió i presa de decisions

sessions Teixim Ca la DonaEl dia 12 de setembre va tenir lloc la segona sessió del procés participatiu “Teixim Ca la Dona“. Va ser una sessió molt interessant on vam tractar el temes dels VALORS, CRITERIS i OBJECTIUS que volem que formin part de Ca la Dona. Amb diferents dinàmiques i diàlegs vam compartir idees i opinions. Aquest procés participatiu s’està realitzant perquè totes les sòcies puguin dir la seva opinió i entre totes teixim aquesta nova casa. Tot i que ja portem 2 sessions és molt important que vinguin el màxim de sòcies possibles. No importa que no hàgiu assistit a les anteriors, seguirem parlant i posant al dia a totes aquelles que vinguin. Volem que sigui un procés participatiu i que totes us hi sentiu acollides.

Us animem doncs, a aquelles dones que encara no hàgiu vingut a que digueu la vostra opinió en aquesta pròxima sessió i a totes aquelles que ja porteu participant a les sessions, que continueu venint. La pròxima sessió serà el dissabte 1 d’octubre de 10h- 14h. Al ser un dissabte, totes aquelles dones que no podíeu assistir a les anteriors per ser entre setmana podreu aprofitar i venir. Aquesta pròxima sessió durarà 4h i treballarem en la revisió de la gestió i decisió de Ca la Dona.

Si creus que últimament estàs molt desconnectada de Ca la Dona, però t’agradaria reprendre el contacte, no dubtis a venir. Recordem que el procés és obert i t’hi pots afegir en qualsevol moment. Per poder seguir el fil, descarrega’t el resum de la primera sessió aquí i pròximament estarà disponible el de la segona sessió.

Log in with your credentials

Forgot your details?