11/07: “Teixim Ca la Dona”- Procès participatiu per definir la nova casa de CLD

PLOTTER-CA-LA-DONAEns tornem a posar en contacte amb vosaltres després d’una reunió plenària inicial, varis contactes amb el grup promotor,una reunió amb la Comi de Ca la Dona i altre amb l’Ana (com a part de secretaria), les Encarnelles (nom del grup dinamitzador i facilitador d’aquest procés) us volem convocar a una nova reunió plenària el dia 11 de Juliol a les 18h.

La sessió durarà 3 hores i servirà per un cantó per explicar el procés que iniciarem d’una manera més regular al setembre i durarà fins al desembre; i per altra banda, començar a treballar conjuntament amb la informació sobre Ca la dona que estem recollint gràcies a l’Ana, en relació a la historia de Ca la Dona, i la realitat ara del projecte. L’objectiu es compartir vivències i processos significatius de Ca La Dona, com a grups, com a sòcies…per conformar entre totes un punt de partida compartit que ens permeta avançar juntes.

Com sabeu aquest procés s’anomena, Teixim Ca la Dona i és un procés participatiu per definir usos, model de gestió i objectius de Ca la dona. Us convidem i animem a venir!

Ens trobem aviat, per qualsevol cosa ens podeu escriure a lesencarnelles@gmail.com

>> Les Encarnelles

Log in with your credentials

Forgot your details?