12/03 :: Benestar humà en temps de crisi :: Xerrada-debat

“Benestar” és una paraula camaleònica que convé examinar des de diferents perspectives, sovint complementàries. Per això col·lectius habitualment interessats en aspectes més particulars de l’acció cívica i política hem fet pinya entorn d’aquest  pal de paller que a tots ens sembla central: el benestar de les persones. En resum i  breument, encara que no puguem lligar tots els caps, el nostre objectiu és vertebrar aquest gran tema a partir de tres perspectives capitals: gènere, igualtat i dependència; economia i conflictes socials; ecologisme i sostenibilitat.

Els grups organitzadors d’aquesta activitat pensem que en aquests temps durs de crisi és important debatre sobre els continguts del benestar humà per tal de poder proposar accions col·lectives i/o polítiques públiques que posin en el primer plànol les necessitats de les persones. També volem aprofitar aquesta trobada per presentar alguns dels treballs que han  publicat  recentment els nostres col·lectius.

Parlaran:

Sandra Ezquerra, sociòloga, professora de la Universitat de Vic, membre del 15M.

Albert Recio, economista, professor de la UAB, membre de la Junta de la  FAVB i del Consell de redacció de la Revista de Economía Crítica.

Jaume Grau, biòleg, responsable de l’àrea de Biodiversitat de Ecologistes en Acció de Catalunya.

Presenta i modera:

Cristina Carrasco, economista, professora de la UB, participant de “Dones i Treballs” de Ca la Dona

Dia,  hora i lloc:

Dimarts, 12 de març, a les 19 hores.  Centre Cívic Pati Llimona, Carrer del Regomir 3, Barcelona (Sala Maria Aurèlia Capmany, 1r. Pis)

Organitzen:

Centre de Treball i Documentació (CTD)

Ca la Dona

Ecologistes en Acció

Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB)

Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere(iiEDG)

Revista de Economía Crítica (REC)

Log in with your credentials

Forgot your details?