14/09:: Nit Feminista a la Festa Major d’Horta

El col·lectiu de dones feministes d’Horta organitzem una de les nits entre setmana de la Festa Major Jove d’Horta 2017 com a part de la nostra acció de sensibilització i lluita feminista a les festes i al barri, per unes festes feministes, lliures de sexismes!

Reivindiquem les dones dalt dels escenàris, i ja que no ens ha estat possible dins del programa de les festes aquesta nit serà tota nostra

18h Xerrada Pedagogia Menstrual, coneix el teu cicle Amb Divina Menstruación

Prenem consciència del cicle per poder interpretar els senyals que ens envia i així millorar la nostra salut física i emocional, coneixem alternatives d’higiene respectuoses amb la nostra salut i el medi ambient, informació sobre tècniques per millorar la nostra musculatura pèlvica, i molt més! 

18h Tallers d’autodefensa feminista per dones, lesbianes i trans

20.30h Teatre Averlasailas: Teatro de lo Posible

“FM / AM Freqüències Modulades vs Agressions Masclistes” Aquesta performance tracta, des de l’humor crític i àcid, les agressions masclistes a l’espai públic, especialment en contextos festius. A través dels “Consell per prevenir les violacions” del ministeri de l’Interior (2014), cançons populars i altres relats violents que impregnen el nostre imaginari col·lectiu, es desemmascaren formes comunes i tristament normalitzades d’agressions vers les dones i lesbianes. Ideant alhora estratègies de resistència, autodefensa i transformació de la realitat.

22h Cantautores: Mabel Flores Project i Akelarre

Hi haurà servei de barra, sopar popular i merchandising feminista

Tot a Pl Masies d’Horta, metro Horta L5

#perunesfesteslliuresdesexismes #HortaFeministahorta

Log in with your credentials

Forgot your details?