15-16/06::. Seminari al voltant del Dia Mundial de les Persones Refugiades i estrena del documental Miss Kiet’s Children

Benvolgudes i benvolguts.

Aquest any, al voltant del Dia Mundial de les Persones Refugiades i entre d’altres activitats, farem l’estrena del documental Miss Kiet’s Children el 15 de juny a les 19:00h a la Filmoteca de Catalunya.

Aprofitant la presència dels seus realitzadors, ens ha semblant interessant organitzar una trobada amb diferents professionals i entitats que treballeu en l´àmbit de la denúncia i la sensibilització en l’àmbit del refugi i les migracions des de la creació audiovisual.

En col·laboració amb el Pati Llimona, Packmagic, i l’àrea de Justícia Global i Cooperació de l’Ajuntament, hem reservat un espai del dissabte 16 de juny d’11’00 a 13’00h al CC Pati Llimona per una trobada que hem anomenat “Thoughts on documentary film as a means to social awareness“.

Petra Lataster-Czisch i Peter Lataster, experts en formació i pedagogia cinematogràfica, compartiran la seva trajectòria en l’àmbit del cinema documental. A partir del seu punt de vista sobre la funció del cinema documental com a eina de conscienciació i sensibilització en el marc de l’activisme social i polític, volem compartir els diferents punts de vista i poder enriquir els nostres discursos cap a una ètica de la imatge que pugui conviure amb una (imprescindible) denúncia explícita.

La sessió, dinamitzada per Packmagic, serà en anglès i tindrà una durada de dues hores. És un espai gratuït però amb places limitades (no volem ser més de 20 persones), per la qual cosa si voleu participar feu-nos-ho saber el més aviat possible a espaisocial_cr@bcn.cat.

Per més informació:

www.ciutatrefugi.barcelona

Log in with your credentials

Forgot your details?