Dijous 16 de febrer, a les 18:30, reunió de GRUPS de Ca la Dona

thumbnailCA8QJOMARecordeu!!! Després de la Jornada de Treball sobre Ca la Dona del passat dissabte 28 de gener abans de l’imminent trasllat a Ripoll 25, i tenint present que, a més, diversos grups heu manifestat ja la  necessitat d’aquesta trobada, des de la Comi us proposem reunir-nos  demà dijous dia 16  de Febrer a les  18:30h a sant Honorat, 7.

Aquí venen algunes preguntes per anar-hi pensant.

A la Comi estem treballant en elles i en algunes propostes que volem compartir i debatre plegades, alimentades pel debat del passat 28:

* Quina és la situació actual de cada grup? Quins són els compromisos que com a grup podem assumir? Quins són els mínims que Ca la Dona necessita?

* Com funcionarem a la nova casa? Com a Casp? L’espai de Ripoll en què ens pot condicionar?

* Quines estratègies podem establir per a reforçar les xarxes, les aliances, els recursos disponibles?

Si teniu d’altres preguntes, propostes, dubtes, informacions per a compartir, en podem parlar aquell dia, però també podem alimentar prèviament el debat per correu-e.

És molt important que pugueu venir dones de TOTS els  grups. Estem a les portes d’estrenar la nova casa, la nostra  casa.

Com sabeu, per a què Ca la dona funcioni, és indispensable el compromís de totes. Així doncs, ens mantenim en contacte, i ens veiem el dia 16!

(i enguany, fem 25 anys!)–CLD+25anys.

 Secretaria-Ca la Dona (en trànsit)ATENCIÓ, NOVA ADREÇA (provisional): Sant Honorat, 7 / 08002 Barcelona-tel. 934127161 www.caladona.org / suport@caladona.org

Log in with your credentials

Forgot your details?