17/12:: Darrera sessió plenària de tancament procés “Teixim Ca la Dona”

vestibul-480x360Estem a la recta final del procés “Teixim Ca La Dona” on acabarem tenint un document que recollirà el treball que hem fet al voltant de la definició d’objectius, valors i criteris de Ca la dona, del model de gestió i també de la participació interna i externa a Ca la Dona.

 

 

Aquesta última sessió no pretén ser un punt i final a tot, però si que ens servirà per aclarir una mica les idees que s’han parlat i concretar la informació. Aquests passos són molt valuosos de cara al procés que emprenem a partir del gener quan obrirem la casa perquè s’ompli de projectes.

La darrera sessió facilitada del 17 de desembre serà de 4 hores (de 10-14h) i les companyes Encarnelles ens proposen un matí de molta feina. En total es dividirà el matí en 3 apartats, que són els següents:

Concretar els elements per a la participació externa

– Ús: qui pot fer ús de l’espai, quins criteris, com es vol aquesta participació esporàdica, quin retorn, quin vincle..

– Accés: com es fa l’acollida, quins criteris per accedir a ser part de ca la dona, quin és el mecanisme, (això es vincula també amb un criteri clau que és l’accessibilitat com a valor i amb el procés d’apertura de la casa/ no cal entrar però que es vegi)

Delimitar els valors, objectius i criteris

Poder acabar de validar si els valors, objectius i criteris encaixen amb el model de gestió, participació interna i participació externa/accés que s’ha decidit. Veure si cal revisar-los i com fer-ho.

Dibuixar els propers passos a partir del grup motor

– Delimitar les propostes concretes que es poden anar treballant: gestió del bar, espai de cures, etc.

– Dibuixar la continuïtat del procés en relació a l’obertura de la casa.

Tant si heu vingut a totes les sessions, a alguna d’elles o a cap, us convidem a venir aquesta última sessió. Penseu que hi haurà vermutillo + picoteo. Us animeu? Us esperem a totes!

Recordeu: DISSABTE 17 de desembre 10-14h a Ca la Dona

Si us heu perdut alguna de les sessions, no importa, podeu consultar les relatories de totes les sessions anterior i així us en podeu fer una idea del que s’ha anat parlant.

1ª sessió 11/07: aquí

2ª sessió 12/09: aquí

3ª sessió 10/10: aquí

4ª sessió 24/10: aquí

5ª sessió 14/11: aquí

6ª sessió 28/11: aquí

No tinguis por a incorporar-te en qualsevol moment, volem que siguem moltes! Us hi esperem a totes!

Log in with your credentials

Forgot your details?