19o:El 48hOpenHouse passa per Ca la Dona!

ca la dona, interior, foto a la web Open House 2013Dissabte 19 d’octubre tindrem la casa oberta per la visita 48H OPEN HOUSE BCN, Festival d’arquitectura de Barcelona!

Dos franges horàries:  d’ 11 a 13h i de 17 a 19h.

Visites grupals guiades, per conèixer què és Ca la Dona i l’espai des del punt de vista arquitectònic.  Amb la Sandra Bestraten i les activistes de Ca la Dona que vulguin donar un cop de mà.

Dones, si és el cas, contacteu amb secretaria…ens estem organitzant per torns… info arroba caladona.org

Ca la Dona. Ciutat Vella.

Edifici entre mitgeres format per planta baixa i tres plantes pis, amb un gran arc i portes de fusta a la façana. El projecte de rehabilitació s’ha enfocat com un procés participatiu entre les sòcies i les entitats de Ca la Dona i un equip de dones arquitectes, i es fonamenta en l’aplicació de criteris innovadors de sostenibilitat. Cal destacar l’ús dels panells contralaminats de fusta que consoliden estructuralment l’edifici, amb una solució que pesa quatre vegades menys que les solucions convencionals de formigó.

http://www.48hopenhousebarcelona.org/index.php/programacio/per-districte/itemlist/category/4-ciutat-vella

Què és l’Open House?

És la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura, un cap de setmana al mes d’Octubre de portes obertes a més de 150 edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l’associació Open House Barcelona.

‘Open House’ ofereix l’oportunitat d’experimentar l’arquitectura de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l’Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment, va començar a London l’any 1992, i des de a les hores ‘Open House’ s’està introduint arreu del món: New York, Dublin, Galway, Tel Aviv i ara Barcelona.

tota la infor 48hopenhousebcn a la web: http://www.48hopenhousebarcelona.org/index.php/inici

Log in with your credentials

Forgot your details?