2/4::.Reunió de treball amb defensores d’Amèrica llatina

L’objectiu d’aquest espai és identificar estratègies i experiències de solidaritat internacional que hagin estat efectives per a les seves lluites, proposar mecanismes de suport als moviments socials a Amèrica Llatina i generar un espai segur per a conèixer-nos i fer una anàlisi política del context actual a la regió .

Serà una reunió només de dones a Ca La Dona (Ripoll 25) el dimarts 2 d’abril de 16 a 17: 30h.

Compartirem aquest espai amb les següents defensores:

– Amanda Quijano (El Salvador) és defensora dels drets de les dones i membre de la Col·lectiva Feminista del Salvador, entitat de la Xarxa Salvadoreña de defensores de Drets Humans.

-Candy Chévez (El Salvador) és investigadora, llicenciada en Psicologia i treballa amb Temps Nous Teatre (TNT) per a la inclusió social de dones privades de la llibertat.

– Claudia Paí (Colòmbia), poble awà, és consellera de Dona i Família de la UNIPA (Unitat del Poble Awá), treballa en projectes de recuperació del teixit social i cultural awà i amb víctimes de violències masclistes en el conflicte armat i dins d’ les comunitats.

– Mayra Cisneros (Mèxic), periodista de Coahuila. Ha encapçalat un programa de ràdio en AQUESTA ciutat Els últims, anys ofernit actualitat política crítica. Agredida i amenaçada de mort al 2018, està acollida en un programa per defensors de l’Ajuntament de Barcelona.

Log in with your credentials

Forgot your details?