20/12:: Sessió Informativa de Polítiques públiques d’igualtat de tracte: accions de protecció de drets de les persones LGBTI i de lluita contra els comportaments discriminatoris

Les sòcies recomanen….

El programa definitiu de la Sessió Informativa de Polítiques públiques d’igualtat de tracte: accions de protecció de drets de les persones LGBTI i de lluita contra els comportaments discriminatoris.

Data: 20 de desembre de 2016

Hora: de 16h a 18,10h

Lloc: Sala d’actes del carrer Sepúlveda, 148-1510

Programa de la Sessió Informativa:

Polítiques públiques d’igualtat de tracte: accions de protecció de drets de les persones LGBTI i de lluita contra els comportaments discriminatoris.

 

16:00h Benvinguda de la directora general d’Igualtat,  Sra. Mireia Mata

 

16:10h Intervenció del Sr. Miguel Àngel Aguilar García, Fiscal Coordinador del Servicio de Delitos de Odio y Discriminación de la Fiscalía Provincial de Barcelona.

 

16:50h Intervenció  del Sr. Albert Oliva i Mateu, Inspector.  Cap Àrea Tècnica de Proximitat i de Seguretat Ciutadana. Divisió Tècnica de Planificació de la Seguretat. Comissaria General  Tècnica de Planificació de la Seguretat

 

17:30h Intervenció de la Sra. Mireia Mata, directora general de la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball Afers Socials i Famílies.

 

18:10h Cloenda del secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania,  Sr. Oriol Amorós

Log in with your credentials

Forgot your details?