21/10:: Col·loqui amb Juani Rishmawi

CartelldefinitiuJuaniRishmawiUs convidem el proper dimecres 21 d’octubre a les 17h a conversar amb Juani Rishmawi, membre dels Health Work Committees, per a que ens parli sobre com afecta l’ocupació israeliana al dret a la salut de les dones palestines.

Juani, nascuda a Madrid, fa més de 25 anys que viu a Betlem, Palestina, i 23 anys que treballa amb l’organització de salut Health Work Committees. Des de HWC, treballen en perspectiva de gènere i fan campanyes de sensibilització sobre planificació familiar, autodetecció de càncer de mama, autogestió familiar, etc.

L’ocupació israeliana vulnera diàriament la gran majoria de drets humans de la població palestina, entre ells el dret a la salut i  la llibertat de moviment. Des de HWC s’intenten buscar alternatives per minvar l’efecte d’aquesta, per exemple, visitant casa per casa a les dones palestines, sobretot en zones rurals, per a que puguin ser ateses, ja que els checkpoints i els soldats israelians sovint els impedeixen a arribar a hospitals.

Juani també ens parlarà sobre què podem fer des d’aquí per tal de recolzar la causa palestina i la situación en la que es trova ara mateix Cisjordania.

Us esperem el dimecres 21 d’octubre a les 17h a Ca la Dona (C/Ripoll 25, Barcelona)!

Log in with your credentials

Forgot your details?