11d:: Les Punt6 presenten Dones Treballant. Guia de reconeixement urbà amb perspectiva de gènere – 19h!

PUNT6CLD-BARCELONA 2009El pròxim dimecres 11 de desembre de 2013 a les 19:00 a Ca la Dona, el Col·lectiu Punt 6 presentarem la publicació: DONES TREBALLANT. GUIA DE RECONEIXEMENT URBÀ AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE.

L’objectiu d’aquesta guia és apoderar a les dones per a participar en les transformacions urbanes de forma activa com a motors de canvi. Aquesta guia és una eina que serveix per donar visibilitat a les experiències de les dones com a font singular de coneixement de l’entorn quotidià on habitem i, a més a més, per qüestionar la divisió de treballs i reivindicar entorns on les tasques domèstiques i de cura siguin compartides socialment i no només una responsabilitat de les dones.

És una guia fàcil, accessible i oberta que ofereix una gran diversitat d’activitats per a que grups de dones participin activament en la transformació urbana i en la millora física i social dels barris, pobles o ciutats on viuen.  AQUÍ PODEU DONAR ULLADA A EXTRACTE GUIA!

Esperem amb molta il·lusió que us interessi i que compartiu amb nosaltres aquest projecte!

ON? a Ca la Dona, c/Ripoll 25 08002 Barcelona

COL·LECTIU PUNT6

punt6.wordpress.com · observatoriourbanodegenero.wordpress.com

933101655 · c.Blanqueria 9 local 2 · 08003 · Barcelona

Roser Casanovas · Adriana Ciocoletto · Marta Fonseca · Blanca Gutiérrez Valdivia · Zaida Muxí · Sara Ortiz Escalante ——————————————————————————-

Member of the Hub Gender – Habitat University Network Initiative (UNI) – UN-Habitat

Recipients of the Overall Best Practice Award 2013 of Women Transforming Cities

Més informació de la GUIA a la web de les Punt http://punt6.wordpress.com/2013/10/14/proximamente-presentacion-de-nuestra-publicacion-mujeres-trabajando-guia-de-reconocimiento-urbano-con-perspectiva-de-genero/

Log in with your credentials

Forgot your details?