5j:19h:: Assemblea de Sòcies :: i 18:30h preassemblea

Benvolgudes sòcies,

Ha arribat el moment de l’assemblea ordinària de Ca la Dona. Com sempre, us emplacem a venir, VENIR, venir, venir, VENIR, venir, etc.

Enguany, a més de fer la presentació de l’estat de comptes de Ca la Dona (i les complicades perspectives del futur pressupostari), proposem dedicar una part de l’assemblea a debatre sobre el sosteniment del projecte polític entre totes. I també podrem parlar de quins són aquells debats i pràctiques que tenim entre mans o quins són aquells que volem que centrin l’activitat d’enguany.

:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::

CONVOCATÒRIA

d’assemblea ordinària

Balanç i Perspectives

Dimecres 5 de juny de 2012

a les 18:30h, convocatòria per a les sòcies noves, i per totes aquelles que vulgueu petar la xerrada abans de l’assemblea

a les 19:00 h (puntualment) i fins les 21:00 h, assemblea.

Proposta de temes:

Balanç econòmic i de l’activitat 2012. On estem en aquests moments i com ens sostenim econòmicament i sobretot políticament el 2013 i més enllà.

I en relació a aquest punt, el següent:

Debats oberts 2013: compartim els que s’han fet (independència, conflictes, repressió i seguretat, xarxes de relació) i noves propostes per a pensar entre totes. És a dir: debats/pràctiques/espais a potenciar.

El balanç, pressupost us els donarem en paper el dia de l’assemblea i la memòria i projectes d’activitat els teniu en els vincles. Tingueu present que són documents provisionals, pendents de ser treballats i tancats.

Hi haurà mainadera a l’espai infantil, sempre que ho demaneu abans a la secretaria.

Si no pots venir a l’assemblea, pots fer arribar les teves propostes, valoracions, idees, o etc. a través d’una altra sòcia, d’una dona de la Comi de Ca la dona o bé a la secretaria i a info@caladona.org.

Log in with your credentials

Forgot your details?