10/05-12/07 Taller de MOVIMIENT/ COMPOSICIÓ/ IMPROVISACIÓ per a dones, lesbianes i trans

El taller està dirigit a qualsevol persona interessada a explorar el seu cos i el seu moviment, amb o sense experiència prèvia, així com a tota persona interessada a investigar materials i dispositius d’i per al moviment:

DATES

Cada dijous de 19-20.30h del 10/05 al 12/07

INFORMACIÓ DIVERSA

El taller contempla 10 sessions i la quota d’inscripció és de 75€, que s’abonarà el primer día del taller abans de començar la sessió.

Per formalitzar la inscripció, podeu escriure a c.fuentes.brito@gmail.com, a l’esdeveniment del Facebook o al móvil: 675405080 (whatsapp), enviant el teu nom+cognomsàdreça de correu electrònic.

S’ha d’assistir amb roba còmoda ia dequada per a more’ns, llençar-nos al terra i alliberar-nos!

SOBRE EL TALLER

El TALLER DE MOVIMENT, COMPOSICIÓ I IMPROVISACIÓ (no mixt, dirigit a dones, bolleras i trans) utilitza principis de la dansa contemporània, el contact improvisation i la coreografia per desplegar el cos en moviment, amb la finalitat d’atorgar eines per a la creació i la composició a l’espai i el temps.

A través de la presència, observació, acció i moviment del nostre cos íntegre i orgànic, dinàmic i conscient, reflexiu, subversiu i vulnerable, buscarem activar les seves possibilitats de construcció fora d’un rang normatiu i discursiu que interrompi les seves maneres de ser i estar, amb la finalitat d’explorar els seus afectes i múltiples maneres de relacionar-nos amb la nostra i les altres, mitjançant l’espai que les conté.

Es proposa indagar en el moviment de fons de cada cos, cap a un moviment no productiu, front i en rebuig a aquella conscient necessitat del sistema capitalista per generar un producte, un moviment concret i determinat, aquell terme modern de “creativitat”. La invitació és anar cap al nostre moviment polític sense política, lliure, llibertari i expandit.

CLAUDIA FUENTES

http://claudiafuentes.tumblr.com/
Artista, performer, ballarina, coreògrafa, pedagoga i investigadora interdisciplinària. El seu treball està vinculat principalment al cos, la dansa, la coreografia i les experiències de trobada, col·laboració i reflexió, considerant-les com a espai de joc i agitació de pensament, tant escènic com fora d’aquest, amb això el seu interès s’enfoca en la recerca dels límits de la dansa, el moviment, la coreografia i l’escena, a través d’una pràctica artística expandida. La seva labor i experiència formativa, artística i pedagògica es mou entre la creació col·lectiva i la recerca personal, iniciant-se l’any 2002.

Pedagoga i Llicenciada en Filosofia i Educació (O. de Valparaíso, Xile), Intèrpret Superior en Dansa (Conservatori Izidor Handler, Xile), Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual (O. Castella-la Manxa, Espanya) amb seu al Centre d’Estudis del Museu Regna Sofia i en col·laboració amb La Casa Encesa, Escorxador i Teatre Pradillo. Realitza l’Erasmus IP Composition Poetics and Procedure inIndividual Performance 2013, UDK, Berlin.
Actualment resideix i desenvolupa la seva labor a Barcelona.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?