Curs d’Autodefensa per a Dones. Introducció a les Arts Marcials

Aquest curset es basa en un treball físic i emocional per aprendre a comprendre i crear les situacions en que ens podem trobar, sobretot de conflictes, i l’escala d’aquests conflictes fins el punt de la violència física. Treballem per desenvolupar la calma, el autoconeixement, la intuïció, l’autoestima i la consciència de l’espai per veure les situacions conflictives abans que sorgeixin, aprenent a enfocar-les i resoldre-les, fins i tot quan ja són situacions de violència. Aquest curset esta pensat perquè puguin participar dones que hagin fet ja algun curs d’autodefensa o que no hagin fet res. Treballarem la part física i pràctica amb més profunditat, limitant la part teòrica segons la experiència de les participants.
Aquest curs serà de 12 hores, repartides en 6 sessions de 2 hores. Aprofundirem en:
1) Els conceptes bàsics: mantenir el punt, relaxar-se tot el que es pugui, i estendre “ki” o intenció.
2) La consciència de l’espai, com situar-se de manera més segura, la guàrdia.
3) Repassar o aprendre a donar cops amb la mà, el colze i les cames
4) Repassar o aprendre alguns sèries de moviments per utilitzar en diferents situacions
5) Treball a terra, com utilitzar tot el cos, com caure, com donar cops de peu des de terra, com sortir quan un altre s’ha tirat a sobre
6) La sensibilitat al moviment de l’altre, veure la intenció de l’altre, el combat
7) Consciència de l’espai amb varies persones, integració i assimilació de cops, crits, preses i maneres de desfer-se de les preses

Logística:
Aquest curset es farà a Ca la Dona (c/ Casp, 38) els divendres 4 i 18 d’abril, 2, 16, i 30 de maig, i 13 de juny, en principi de 19 a 21 hores (pot variar una mica el horari si la gent diu que millor començar una mica més tard). Es porta roba d’esport.

Cost:
El preu del curs és 65 €, i es paga tot el curs al principi. Si hi hagués algun problema per pagar d’aquesta manera, mira de parlar amb mi abans o amb Ca la Dona. Les dones que no són sòcies de Ca la Dona paguen a més una matrícula de 15 €, que pot ser la primera quota si es volen fer sòcies de Ca la Dona.

Per qualsevol altre aclariment: Karin Konkle mtckarin@yahoo.com Ca la Dona: 934 127 161

Log in with your credentials

Forgot your details?