23/04 santa Jordina i les dragues

Benvolgudes sòcies i amigues….

A partir de dilluns 15, podeu portar tots aquells llibre d’autores que no voleu tenir per casa, per fer-los circular el 23 d’abril a ca la dona.(que estiguin en bon estat). I us podeu apuntar per fer torns el dia 23, des de les 9 matí per preparar la paradeta….

També podeu demanar a secretaria números per la cistella d’imperdibles! La cistella la fem entre totes les que donem llibres de la llista imperdibles +++++ un val de compra de 30€ per comprar llibres a Pròleg, llibreria de dones.!!!!El sorteig cistella?: a la paradeta llibres 2a mà, a ca la dona, el 23/4 a les 18h.

Dimarts 23, de camí a Pròleg o de tornada de Pròleg….passa per Ca la Dona…al migdia dinar tàper, a les 18h tarda sorteig val compra llibres a Pròleg, i al vespre un xin xin, 20h.

Números cistella imperdibles i val de compra a Pròleg…a secretaria de ca la dona.

El sorteig es farà dissabte 20 d’abril, en el transcurs del sopar literari de les imperdibles. Sopar col·lectiu, porta alguna cosa per menjar per compartir. Si t’apuntes al sopar no farem curt de res!. Aquest cap de setmana tornarem a actualitzar la llista d’imperdibles.: més de 240 autores! Quines són les teves 10 preferides?

FORMULRI INSCRIPCIÓ SOPAR 20 ABRIL, DISSABTE: https://docs.google.com/forms/d/1cYWgzui948U_8UYI1hxSc9-TLzfXtBaYerbwMfH2AYc/viewform

Log in with your credentials

Forgot your details?