19|06 :: Colita a Ca la Dona

Benvolgudes sòcies i amigues,

Actualment hi ha una exposició de la Colita a la Pedrera, Colita, perquè si! (+info).

És una exposició molt interessant no solament per a poder contemplar l’obra d’una gran fotògrafa sinó perquè ens permet descobrir-ne totes les seves facetes. La seva carrera ens mostra també tota una història de Barcelona, entre d’altres.

La proposta que us fem és que anem cadascuna pel nostre compte a veure l’exposició i el 19 de juny, a les 19h, ens trobem aquí a Cld amb la Colita per a comentar-la.

Bona visita a l’exposició i fins el dijous 19 de juny a les 19h!!

**************************

“Fins al 13 de juliol de 2014. Exposició d’Isabel Steva, Colita, una de les artistes més destacades de la fotografia catalana contemporània.

COLITA, sobrenom d’Isabel Steva Hernández (Barcelona, 1940), és un dels referents indiscutibles de la fotografia catalana contemporània. Directa, intel·ligent, sensible, compromesa, crítica i sense prejudicis, la seva producció es pot definir, més enllà de l’estètica, per la seva implicació en el temps que li ha tocat viure.

La seva obra, allunyada de l’artifici i de tota pretensió artística, no és simplement un document de la realitat, sinó la projecció de les seves experiències i opinions, i conforma un corpus visual que recull mig segle de la nostra història recent.

Amb l’exposició «Colita, perquè sí!», comissariada per Laura Terré, la Fundació Catalunya – La Pedrera presenta la… continua llegint

Log in with your credentials

Forgot your details?