05/11::. Taller d’escriptura poètica. Eines essencials per escriure poesia. Amb el grup ‘Dones d’aigua’

L’ofici de poeta. Eines essencials per escriure poesia

Escriure: la creació d’un espai propi

La construcció de la veu

Imatges de dones: Mirar-se al mirall

Des de la revisió i la subversió

Ja siguis principiant, o no hagis experimentat mai l’escriptura poètica, aquest taller et dóna l’oportunitat d’aprendre a escriure amb fluïdesa i trobar una veu pròpia amb la que expressar la teva sensibilitat.

A través de diferents propostes anem generant espais d’escriptura, jugant amb les paraules trobem la motivació a través de les nostres emocions per aprendre que la escriptura és una forma de coneixement. Partint de textos d’autores contemporànies obrirem la nostra consciència per descobrir-nos, mirar poèticament el món i trobar les paraules que expliquen les nostres percepcions. Ens inspirarem amb Montserrat Abelló, Teresa Colom, Josefa Contijoch, Felícia Fuster, Mª Mercè Marçal, Chantal Maillard, Laia Noguera, Vinyet Panyella, Aurora Luque, Sylvia Plath, Adrienne Rich, Anne Sexton, Wislawa Szymborska, …

Curs trimestral. Ens trobaràs a Ca la Dona els dilluns de 16h a 18h. telf 609.31.02.09

Conduït per Mercè Falcó, llicenciada en Història i en Filologia Hispànica per la UB. Integrant del“Aula d’Escriptors” i “Aula de Poesia de Barcelona” així com dels grups poètics “Taula Kabish” i “Metàfora” (adscrit Biblioteca Mercè Rodoreda)

Log in with your credentials

Forgot your details?