T’apuntes a la supercistella feminista de Ca la Dona?

cistellaCistella feminista Ca la Dona: panera gastronòmica amb productes locals, 2a. edició! Aquest any repetim cistella…i si encara la fem més grossa farem DOS sortejarem cistelles!

Vols participar en la supercistella de Ca la Dona? Una panera col·lectiva i gastronòmica per acabar l’any! Fem-la entre totes….i abans d’acabar l’any el sorteig!

Com podem participar? Omplint la panera: Podem fer aportacions, donacions, regals…per omplir la panera.Quedant-te números per participar al sorteig de la panera.Fent difusió de la panera i el sorteig.

DSC_0065Com omplim la panera?Es tracta de fer una panera gastronòmica, si és possible amb productes de kilòmetre 0 (o sigui, de proximitat, locals) Per evitar que res es faci malbé, no dugueu productes que necessitin refrigeració.

Com serà la panera? No ho sabem….a veure com de grossa la fem, entre totes les sòcies i amigues de Ca la Dona!

Horari per portar els “regals” de la panera: de dilluns a dijous, de 10 a 14h i de 16 a 20h., o el mateix dia del sorteig.

Com aconseguir números? Passant per Ca la Dona, o bé comprant els números el mateix dia del sorteig. Aportació pels números: 1 € x número

Totes les aportacions són pel sosteniment de Ca la Dona.

Log in with your credentials

Forgot your details?