el paper de la campanya pel Dret a l’Avortament

Amb l’aprovació de la Llei de Drets Sexuals i Reproductius, estem valorant el paper de la Campanya a partir d’ara.

A les dues darreres reunions han sorgit tot un seguit d’idees de treball, que anirem concretant aquests mesos.

Entre d’altres, volem iniciar línies de treball per a fer seguiment de l’aplicació de la llei i de la garantia dels nostres drets sexuals i reproductius.

Volem començar per l’àmbit sanitari (es garantirà la mgratuïtat de les IVE? es formarà al personal de la sanitat pública? podríem interrompre la gestació als PASSIR fins les 14 setmanes? I on es donarà la informació mentre no estigui la xarxa preparada? què passarà amb les dones de 16 a 18 anys que puguin patir situacions conflictives a casa? etc.), i per l’àmbit educatiu (educació sexual i afectiva, coeducació).

És per això que, per començar a fer seguiment i propostes d’actuació per a una bona educació sexual i afectiva a les escoles, CONVOQUEM una trobada de totes les ensenyants i interessades, a Ca la Dona, el dimarts 27 d’abril a les 18.30 h.

També volem informar que, a partir d’ara, el butlletí setmanal de la Campanya continuarà sortint, però només quan hi hagi
notícies o convocatòries d’interès.

La Campanya ha estat molt activa aquests dos anys, amb el treball de totes i tots vosaltres arreu de Catalunya. Ara, encara queda molta feina per fer!

Salut, i una bona sexualitat!

Campanya pel Dret a l’Avortament

dretalpropicos@gmail.com

telèfon 934127161

Log in with your credentials

Forgot your details?