21/11:: TRANSformer VACA 2015: El Camí del colibrí

Cartell

PROJECTE VACA continua! Aquest cap de setmana estarem al centre Cívic Barceloneta.

Per qualsevol dubte o petició que vulgueu, estem a la vostra disposició. Encara ens quedaràn dos espectacles més. Adjuntem dossier de premsa i programa de mà amb tota la informació.

Mostra a públic d’un intens treball d’investigació i creació escènica on les participants han experimentat sobre dramatúrgia, interpretació i direcció a l’entorn d’una visió sobre la transformació de la dona en el món present.

TRANSformer VACA 2015 El Camí del colibrí, està enguany inspirat en una llegenda guaraní que explica com un jaguar observa un colibrí, durant un incendi a la selva, transportant i vessant una gota d’aigua des del seu bec cap a les flames. Quan el jaguar li pregunta el motiu, el colibrí li respon: “Bé, jo faig la meva part”. Aquesta proposta s’inicia com a laboratori pedagògic, on es treballa la dramatúrgia grupal actoral durant quatre fases intensives distribuïdes entre juliol i novembre. L’objectiu final del laboratori es obrir el treball resultant d’aquest procés amb la presentació a públic d’una peça escènica, dins de la programació de NOVEMBRE VACA 2015.

DATA I LLOC:

Divendres, 20 de novembre a les 19:30h i, dissabte, 21 de novembre funció doble a les 17h i a les 19:30h.

Sala d’Actes del Centre Cívic Barceloneta. C/ Conreria, 1-9.

Pera a més informació:

www.projectevaca.com

Nacho Encinas | Sandra Araquistain

630 18 27 81 | 607 22 15 30

ignacioenci@gmail.com | saraquis@telefonica.net

Log in with your credentials

Forgot your details?