21/11:: [El barri en lila] El Casc Antic per la igualtat entre dones i homes

21N El Casc Antic per la igualtat entre dones i homes*: dinar en suport a la veïna Montse víctima de mobbing

Hi ha moltes víctimes d’assetjament immobiliari que són dones. Tenim masses testimonis de dones que han patit aquest tipus de violència característica. La nostra veïna del Casc Antic Montse i el seu marit pateixen d’aquesta tara social. Aprofitem el Dia Internacional contra la violència de gènere del 25 de novembre per organitzar una jornada de solidaritat i denunciar l’expulsió dels veïns i veïnes víctimes de l’especulació.

Dissabte 21 novembre al Passeig del Born 21n2015cab-1

12-13:30 h Taller de teatre del oprimit col·lectiu Averlasalilas per a promoure una educació no sexista. (pl. Jaume Sabartés)

12-14h Ens maquillem i disfressem pel Karaoke. Taller infantil organitzat per l’Espai infantil i per a mares i cuidadores Ca la Dona

Abans de dinar:

Sonrisa Caribeña col·labora amb una dansa!

– Presentació de Ritme en el Temps! A càrrec de l’Antic Teatre. Projecte comunitari dels veïns i veïnes del Casc Antic.

14:00h Dinar popular per la cuinera del barri (fideua 5 e). Els diners recol·lectats serà en suport a la nostra veïna Montse per al judici de desnonament.

16:00h Testimoniatges i debat sobre diferents formes de violència contra les dones (domèstica, mobbing, institucional i global)

16:00h Contacontes “Cuentos de un par de cuenteras”: Teatralització de dos contes infantils de temàtica feminista, amb suports sonors i d’utilleria. Espectacle familiar, participatiu i interactiu. A càrrec de Projecte Vaca. Organitza: Espai infantil i per a mares i cuidadores Ca la Dona

Lloc: Passeig del Born

Organitza: AVV del Casc Antic, Antic Teatre, Ca la Dona, PIAD, Casa Iberoamericana de la Mujer, Taula de dones del Casc Antic, Xarxa Antirepressió, Comissió d’Afectats pel Projecte Urbanístic del Born, @Iaioflautas i Sonrisa Caribeña.

*Amb motiu del Dia internacional contra la violència de gènere 25 de novembre

Log in with your credentials

Forgot your details?