26/2:: Som les netes de les bruixes que no vau poder cremar. Per uns Països Catalans feministes!

actefeministaLes dones de Gatamaula ens conviden…

“Benvolgudes companyes,

Us escrivim per convidar-vos a l’acte polític feminista que les dones de l’Esquerra Independentista organitzem en el marc de la diada del 8 de març. L’acte, que té l’objectiu de visibilitzar les iniciatives que s’estan duent a terme des del moviment feminista, així com les lluites en què participem com a EI, serà el dia 26 de febrer a partir de les 19:30 al Centre Cultural La Violeta del barri de Gràcia de Barcelona.

Sota el lema “Som les netes de les bruixes que no vau poder cremar. Per uns Països Catalans feministes!”, l’acte comptarà amb la participació de feministes històriques, dones de diferents col·lectius, companyes represaliades per defensar el dret al propi cos i representants de lluites en l’àmbit del treball sexual, reproductiu i de cures. Comptarem també amb les actuacions d’artistes I poetesses.

Per l’Esquerra Independentista la lluita feminista no tindria sentit sense comptar amb els col·lectius de dones feministes que treballeu diàriament a nivell local, i és per això que esperem gaudir de la vostra presència i continuar teixint complicitats.

Com a performance final de l’Acte Polític damunt de l’escenari hi haurà un mapa dels Països Catalans. El què ens agradaria és que una o dues representants dels vostres col·lectius pugés a l’escenari per marcar en el mapa on es troba el vostre grup de dones. És per això que agraïriem que confirméssiu la vostra assistencia a l’acte i, en cas que algunes de vosaltres no pogueu venir i també volgueu participar de la performance, envieu-nos un correu a aquest mateix mail per avisar-nos i us hi afegirem nosaltres.

Un abraçada,

Juntes som més fortes! Autodefensa i autoorganització feminista!

Des totes les organitzacions de l’Esquerra Independentista: ARRAN, SEPC, Endavant, CUP i COS.

Log in with your credentials

Forgot your details?