21/03:. [PRESENTACIÓ] del diari feminista Jornada

Bases per un periodisme feminista
Presentació del diari Jornada

Sabeu què és la Jornada? Sabeu que està a punt de néixer un diari feminista?

El diari Jornada arriba per sumar-se a la diversitat de mitjans de base popular i que es miren el món des de les esquerres transformadores i el feminisme. Venim a informar quotidianament dels fets més rellevants de l’actualitat, però amb una gran diferència respecte a la resta dels diaris que hi ha als quioscos: no depenem de grans empreses ni bancs, sinó de les més de 600 persones i entitats que s’han fet sòcies de la cooperativa que impulsa aquest projecte. A partir de la primavera informarem puntualment en paper i a internet de l’actualitat.

Però què significa fer periodisme feminista? Sabem que va molt més enllà de la paritat, de donar veu a algunes dones o d’informar de les diades feministes. Així doncs, què vol dir? Què n’espereu d’un diari d’aquestes característiques? Ho volem debatre amb totes vosaltres, perquè venim a sumar, a escoltar i a aprendre.

Us esperem el dimecres 21 de març en un acte organitzat conjuntament amb la Xarxa Feminista i Ca la Dona.

La directora de la Jornada, Laia Altarriba, explicarà el projecte. I l’acompanyaran Fabiola Llanos (La Periòdica), Tona Gusi (La Independent) i Joana G. Grezner (Observatori Origen i col·laboradora de Píkara). Moderarà Carme Porta (idemTV).

Log in with your credentials

Forgot your details?