21/03:. [ASSEMBLEA] de Valoració de la Vaga Feminista

Benvolgudes companyes,

Desprès del gran èxit de la Vaga Feminista i de la Manifestació del 8 de març tenim ganes de retrobar-nos totes les que vos vareu apropar per Ca la Dona a les Assemblees de la Vaga Feminista i que amb la vostra participació vareu fer possible que, en els vostres barris, pobles i ciutats, el 8 de Mars hagi estat una fita histórica, i que marcarài un abans i un desprès del Moviment Feminista en el nostre territori.

Volem cel·lebrar-ho totes plegades i també volem fer una avaluació d’aquests aconteixements!.  Per això vos convoquem a una Assemblea a Ca la Dona, carrer Ripoll, 25 (Metro Urquinaona) 3er pis el proper DIMECRES 21 a les 19h. NO FALTEU. És molt necessari que ens escoltem i recollim totes les opinions i valoracions per tal de pensar en el Futur.

Si pertanyeu a algún grup feminista, ens agradaría, si és possible, que abans de l’Assemblea del 21 feu una avaluació interna amb el vostre grup.

Si heu participat en alguna comissió de la VagaFeminista també ens agradaría que fessiu una avaluació interna del treball portat a terme.

VOS ESPEREM DIMECRES 21.

Fins aviat. Una gran abraçada

VAGA FEMINISTA 8M

 

14 de Març 2018

 

 

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?