22-23/06::. Municipalisme queer: per unes polítiques LGTB crítiques

Com ja saps, Barcelona té una llarga trajectòria en la lluita pels drets humans i socials i de les persones LGTB. Recentment aquesta lluita ha fet el salt a les institucions públiques i en ocasions ha simplificat el seu missatge polític beneficiant només una part del col·lectiu o fins i tot fent-ne un ús racista o xenòfob. A més, s’ha creat un discurs que deixa fora sexualitats i gèneres no normatius: en quin lloc queden les persones trans visibles, treballador*s sexuals, persones migrades, gais i lesbianes amb ploma, persones gitanes LGTB, entre molts d’altres?

Els propers 22 i 23 de juny hem organitzat una trobada per parlar-ne. “Municipalisme queer: per unes polítiques LGTB crítiques” té per objectiu posar damunt la taula altres maneres d’entendre la sexualitat i el gènere, des d’una perspectiva crítica, feminista i interseccional i amb una mirada oberta: una mirada queer.

Comptarem amb destacats representants del moviment LGTB, veus plurals que des de l’experiència, la recerca i l’activisme lluiten per combatre estigmes i posar al centre del debat que la diversitat sexual i de gènere és un bé comú, una riquesa col·lectiva, un conjunt de valors que parlen d’experiències que no són exclusius del col·lectiu LGTB, sinó que ens travessen a totes i tots.

Al web trobaràs el programa de les jornades i tots els ponents que hi participaran.

Log in with your credentials

Forgot your details?