25/11:: 25 de novembre Fem Públic

25 de novembre Fem Públic

logo_web_allargatFem Púbic és un projecte que sorgeix d’un equip interdisciplinari format per la col·laboració entre el Col·lectiu Punt 6, la Cooperativa de Tècniques i Irídia, Centre per a la defensa dels Drets Humans.

……………………

El proper 25 de novembre, dia Internacional per l’eradicació de les violències masclistes, nosaltres Fem Públic allò que vivim cada dia als carrers de la ciutat, les violències sexuals.

Fem Púbic per visibilitzar les violències sexuals a l’espai públic buscant resistències i estratègies que fomenten la sobirania del cos al carrer, a través de les tecnologies de la informació i comunicació, i elaborant processos col·lectius que tenen un resultat visible a l’espai urbà.

El mateix 25 de novembre a la plaça 8 de Març, de 18h a 22h, realitzarem un recorregut sobre violències sexuals per diferents carrers de ciutat vella. Aquest recorregut urbà disposarà d’una audio-guia i uns suports gràfics per viure una experiència immersiva a partir de les vivències de dones, lesbianes, trans i dones racialitzades i amb expressions culturals diverses.

Des de Fem Púbic també activarem una plataforma web que aglutinarà la investigació, la documentació i el material sorgit dels tallers que hem realitzat per extreure diferents vivències. Partim del copy left i ho publiquem amb voluntat que tots els indrets que ho desitgin puguin replicar el procés.

www.fempublic.net

#fempúblic

 

Entitats promotores:

Col·lectiu punt 6: http://www.punt6.org/ @collectiupunt6

Cooperativa de tècniques: http://cooptecniques.net/ @cooptecniques

Irídia, centre per a la defensa dels drets humans www.iridia.cat @centre_IRIDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?