25M Marxa #stopmosanto. A barcelona 2 convos: 12h i 18:30h

stopmonsantoBenvolgudes, des del projecte hort urbà de caladona us convidem participar en la marxa mundial contra la corporació Monsanto.

El 25 de maig 2013 activistes de tot el món s’uniran a la Marxa contra Monsanto #STOPMonsanto #MAM. S’ha convocat a tot el món en defensa de la sobirania alimentària. Entre les peticions que motiven la marxa, està la d’exigir als governs un etiquetatge clar que ens permeti identificar clarament els productes transgènics, per tal que poguem escollir si volem consumir transgènics o no; la lluita contra les patents de les llavors i la revocació de la recent llei H.R.933 de protecció Monsanto als USA; l’exigència de transparència dels estudis per a lles regulacions comercials dels productes Monsanto, que amaguen informació sobre els efectes perjudicials pel medi ambient, la salut de les persones, la destrucció de la biodiversitat…

A Barcelona es fa una doble crida pel 25 de maig. Pensem que val la pena anar-hi, a una o altre o a totes dues! Per salut. Per una agricultura digne. Pel dret a decidir què vols menjar. Contra l’especulació alimentària...motius no en falten!

MATi: Concentració a la Plaça Sant Jaume a les 12 del migdia. Aquí hi ha el link a la plana facebook de l’esdeveniment : https://www.facebook.com/events/174903215995808/ creada per March Against Monsanto.

TARDA: 18:30h Passeig de Gràcia 44. Aquí hi ha el link a la plana facebook esdeveniment: https://www.facebook.com/events/523563247708397/ creada per Som lo que sembrem.

Vandana Shiva dóna suport a la campanya i fa una crida a la participació en aquest vídeo de poc més de 5 minuts:Una marxa contra Monsanto és una Marxa per la Vida i la Llibertat #25m Tota la informació: http://femhortcaladona.wordpress.com/

projecte hort caladona

Log in with your credentials

Forgot your details?