28/05::. Concentració Avortament legal ja!

Comunicat 28M Marea Verda Barcelona

28M Que Sea LeyEl proper 28 de Maig, Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, es presentarà, per vuitena vegada, davant el Congrés de la Nació Argentina, el Projecte de Llei d’Interrupció Voluntària de l’Embaràs (IVE) de la Campanya Nacional pel dret a l’Avortament legal, Segur i Gratuït. Aquesta nova presentació ve recolzada per les enormes mobilitzacions populars que es van donar en els carrers d’Argentina i de diferents parts del món, conegudes com a “marea verda”. Estem travessant un moment clau en el qual la despenalització de l’avortament, a nivell social, es manifesta en un reclam urgent a l’Estat: volem la sanció d’una llei que garanteixi el nostre dret a decidir lliurement sobre els nostres cossos gestants. Sabem que aquesta és una conquesta social obtinguda gràcies anys de resistència i militància del moviment feminista. Les nostres expectatives d’avui són enormes: volem un món on càpiguen tots els mons. Volem trencar els fonaments de l’estructura patriarcal que ens oprimeix i assassina dia a dia sense importar nacionalitats ni territoris, per això reclamem que l’avortament sigui legal, segur i gratuït a tot arreu.

Els convidem a acompanyar-nos i a seguir fent història aquest 28 d’maig a les 12hs a les portes del Consolat Argentí (Passeig de Gràcia, 11 Barcelona).

Cap a un futur on l’avortament sigui sinònim de lliure elecció: interrompre voluntàriament l’embaràs en un context de cura i contenció física i emocional.

Seguim amb més força que mai.

*********************

Comunicado 28M Marea Verde Barcelona

El próximo 28 de Mayo, Día Internacional de Acción por la Salud de las Mujeres, se presentará, por octava vez, ante el Congreso de la Nación Argentina, el Proyecto de Ley de Interrupción Voluntaria del Embarazo (IVE) de la Campaña Nacional por el Derecho al Aborto Legal, Seguro y Gratuito. Esta nueva presentación viene respaldada por las enormes movilizaciones populares que se dieron en las calles de Argentina y de distintas partes del mundo, conocidas como “marea verde”. Estamos atravesando un momento clave en el que la despenalización del aborto, a nivel social, se manifiesta en un reclamo urgente al Estado: queremos la sanción de una Ley que garantice nuestro derecho a decidir libremente sobre nuestros cuerpos gestantes. Sabemos que esta es una conquista social obtenida gracias años de resistencia y militancia del movimiento feminista. Nuestras expectativas de hoy son enormes: queremos un mundo donde quepan todos los mundos. Queremos quebrar los cimientos de la estructura patriarcal que nos oprime y asesina día a día sin importar nacionalidades ni territorios, por eso reclamamos que el aborto sea legal, seguro y gratuito en todas partes.

Les invitamos a acompañarnos y a seguir haciendo historia este 28 de mayo a las 12hs en las puertas del Consulado Argentino (Paseo de Gràcia ,11 Barcelona).

Hacia un futuro donde el aborto sea sinónimo de libre elección: interrumpir voluntariamente el embarazo en un contexto de cuidado y contención física y emocional.

Seguimos con más fuerza que nunca.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?