29/03:: Propera comissió ampliada de Ca la Dona. Important confirmar assistència

plottercld130Estimades sòcies, grups i projectes de Ca la Dona,

Com sabeu, el moment actual de la nostra casa és de màxima activitat i els grups i projectes de la casa no n’estem al marge.

Des de l’abril passat hem engegat una nova etapa participativa per definir usos, model de gestió i objectius de Ca la Dona. La primera part, d’abril a desembre 2016, ha estat facilitada i dinamitzada per un grup extern a la casa, Les Encarnelles. Aquí podeu fer el seguiment del que hem anat parlant.

Aquesta segona etapa, facilitada pel Grup Dinamitzador, sorgit de l’assemblea, tenim el repte d’entomar amb forces revitalitzades el nou repte que suposa l’ampliació de l’espai, la incorporació de noves dones, de nous grups, i de noves perspectives del feminisme.

En les darreres assemblees hem anat perfilant el que serà el nou model de gestió de Ca la Dona i, com a novetat, hem consensuat entre totes la creació d’una comissió més ampliada -La Comuna? La Col·lectiva? Entre totes haurem de buscar el nom!- formada per 1-2 persones de cada grup i per les sòcies a nivell individual que tinguin interès en afegir-se. Serà un espai de treball i entre totes haurem de definir la manera de funcionar i la temporalitat.

Creiem que la creació d’aquest nou òrgan  ens pot ajudar a sostenir aquest projecte comú que és Ca la Dona, ampliar cercles, estendre llaços, consolidar xarxes i compartir inquietuds que es mouen entre els diferents grups que es reuneixen a Ca la Dona.

Us convoquem el proper dimecres 29 de març a les 19h. Agrairíem que confirméssiu l’assistència del vostre grup.

Podeu llegir aquí l’acta de la darrera assemblea

Fins molt aviat!!

Salut i feminisme!

Log in with your credentials

Forgot your details?