29/09:: Reunió Novembre Feminista per manifestació 5N

77284-taragona5n_2Des de Novembre Feminista, (espai a Barcelona de grups feministes compromeses en la lluita contra les violències masclistes que ens reunim a Ca la Dona), us volem informar d’una iniciativa sorgida de diversos grups de Catalunya i València per organitzar una GRAN MANIFESTACIÓ CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES que reculli la participació dels territoris de Catalunya, País Valencià i les Illes a la ciutat de Tarragona (per considerar-la com a ciutat equidistant pels diversos territoris convocats). Les organitzacions feministes  promotores d’aquesta manifestació ens hem  constituït en la  PLATAFORMA FEMINISTA 5N A TARRAGONA.

Es tractaria de continuar i intensificar les mobilitzacions contra les violències masclistes en els diversos territoris com la que va haver a Euskal Herria aquest mes d’abril o a Madrid l’any passat.

L’objectiu d’aquesta manifestació es denunciar les violències masclistes i la manca de resposta contundent per part de les administracions i els governs.

La proposta de data de manifestació és el 5 de Novembre a Tarragona a les 12 del migdia. (mes endavant concretarem lloc d’inici i final)

Reserveu-vos aquesta data a les vostres agendes.

Properament us enviarem més informació sobre aquesta convocatòria. Si vols rebre informació, si us plau omple aquest formulari!

També animar-vos a que vingueu a la propera reunió de Novembre Feminista per preparar aquesta manifestació des dels grups de Barcelona. La reunió serà el 29 de setembre a les 19 hores a Ca la Dona.

5N a Tarragona- Contra la Violència masclista

Novembre Feminista

novembrefeminista@gmail.com

Log in with your credentials

Forgot your details?