30/05:: Dones Musulmanes, islamofòbia i polítiques, amb Fatima Taleb i Houria Bouteldja

Dissabte 30.05.20 de 17.30h a 19h

El diàleg serà en francés i castellà, i comptarà amb traducció simultània al francés.

Zoom        :  https://us02web.zoom.us/j/81959103058

Dones Musulmanes, islamofòbia i polítiques Fatima Taleb I Houria Bouteldja

Si vols escollir traducció francés >< castellà ho pots fer des de l’aplicació ZOOM (accedint només des del navegador online no hi ha accés a la traducció). Clica a l’enllaç, descarrega’t l’aplicació, introdueix el teu correu i el teu nom, i gaudeix de la conferència.

Streaming sin interpretación simultanea en Facebook e Youtube

Facebook  : https://www.facebook.com/Ambullsdedones2017

Youtube    : https://www.youtube.com/watch?v=fpSs0Qp-6Fc&feature=youtu.be

COMENCEN UNA NOVA EDICIÓ del cicle de seminaris sobre islamofòbia que debatrà entorn la “Islamofòbia i els racismes institucionals”. En aquest primer seminari tractarem la islamofòbia com a racisme institucional dins la política. Mostrant i visibilitzant que a nivell Europeu, estem veient la presència de les dones musulmanes construint política, transcendint, d’aquesta manera el límit imaginari de la visibilització de les dones a la societat que les pensa, construeix i llegeix com a objectes anul·lades. La seva presència implica diverses resistències, d’una banda, la constant infantilització que viuen per a fer valer la seva paraula. I d’altra banda, resistir a l’acceptació i naturalització de discursos i islamofobs per part de l’extrema dreta i el silenci còmplice de la majoria de partits d’esquerra.
Ens acompanyarà Houria Bouteldja, escriptora i portaveu del Partit dels Indígenes de la República (França) i Fatima Taleb, activista i regidora de Badalona.

Twitter       : https://twitter.com/AmbUllsDeDones

Instagram : https://www.instagram.com/ambullsdedones/

Log in with your credentials

Forgot your details?