4/11:: Trobada amb Sílvia Ventura: La justícia i els drets de les dones en el país que volem

feministesidepe-illustracio-RoserPineda

Estimades

El grup de dones de Ca la Dona, Feministes per a Independència, us convidem el proper dimarts 4 de novembre de 2014 a les 19h a Ca la Dona (c/Ripoll 25 de Barcelona) per participar a la trobada amb SÍLVIA VENTURA, magistrada i signant del manifest de jutges i jutgesses a favor del Dret a Decidir.

Trenta-tres jutges i jutgesses feren públic el passat 13 de febrer el Manifest pel Dret a Decidir: La consulta sobre el futur polític de les catalanes i catalans no és il·legal perquè és un dret emparat pel nostre cos constitucional.

Sílvia Ventura és llicenciada en Dret i advocada en exercici des del 1980, especialitzada en dret penal. Com a advocada va treballar a la Comissió de Drets Humans i Lliure exercici de l’Advocacia. Sòcia fundadora i membre de la primera junta directiva de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates 1986-1988, i entre el 1995 i el 1997 coordinadora de Catalunya de l’associació Jueces para la Democracia i del 1997 al 1999 membre del secretariat estatal d’aquesta associació. Ha participat com a observadora internacional en diversos judicis a Suïssa, on el 1983 es va jutjar un advocat per l’exercici de la defensa, al Marroc el 1990 en diversos judicis sumaris en la revolta del pa, i a Turquia el 1999 on es jutjava el líder kurd Öcalan. Entre el 1988 i el 2000 ha participat en diferents projectes de cooperació jurídica a l’Amèrica Central dins l’Associació Catalana de Professionals de la Cooperació. Des del 1999 és magistrada del jutjat de 1a Instància 40 de Barcelona, especialitzat en internaments psiquiàtrics i incapacitats. Actualment és vicepresidenta de la Comissió d’ètica assistencial de la Fundació Congrés Català de Salut Mental.

Aquestes trobades….Desprès de la Diada de l’11S i de cara al 9N, dones de Ca la Dona tenim il·lusió, esperança de “construir” un altre país/un altre món possible com portem dient les feministes ja fa temps. No sabem què passarà a Catalunya, però volem “estar” i participar, convençudes que tot aquest procés no pot acabar en que tot segueixi igual, l’endemà de l’endemà.

Hem organitzat un seguit de trobades per compartir temes que ens interessen en relació al procés polític que estem vivint. Dimarts 4 de novembre serà la 5ena, esteu totes convidades.

Votarem per canviar-ho tot!

Abraçades

Acte per a dones.

Feministes per la Independència (independents del patriarcat, del capitalisme, del militarisme…en un país lliure). Contacte? + informació

Log in with your credentials

Forgot your details?