9/04::. Fòrum polític de dones migrants i ciutadania

Fòrum polític de dones migrants i ciutadania

Foro_político_mujeres_migrantesLa Red de Mujeres Latinoamericanas y del Caribe, en coordinació amb la RED Estatal d’associacions de treballadores de la llar, i altres associacions de dones migrants ens convidens al Fòrum Polític Dones Migrants i Ciutadania, que es durà a terme el proper 9 d’abril, de 9.00 a 14.00 hores, a les instal·lacions del Centre de Residències Artístiques, l’Escorxador en Passeig de la Chopera, 10, Madrid.

Aquest Fòrum és un espai propici per compartir amb els nostres representants polítics el context actual, les reivindicacions i propostes de la realitat de les dones migrants a Espanya al voltant de temes com: Ocupació, violències masclistes, sanitat, educació, estrangeria, asil i refugi.

Els objectius del Fòrum són:
– Analitzar la situació de les dones migrants en l’accés i exercici dels seus drets socials, econòmics i polítics a Espanya.
– Donar a conèixer les reivindicacions i propostes de les diferents organitzacions de dones migrants.
– Dialogar amb partits polítics nacionals amb representació al Congrés, conèixer el seu programa electoral; així com que es coneguin les propostes de dones migrants, aconseguint compromisos.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?