24/04:. [ACCIÓ I PERFORMANCE] Som el què vestim?

El 24 d’abril et convidem a commemorar el 5è aniversari de la tragèdia de Rana Plaza, l’edifici-fàbrica de Bangla Desh que es va ensorrar matant més de 1.000 persones i deixant-ne més de 2.300 ferides. La Campanya Roba Neta sempre ha reivindicat que no va ser un accident, sinó una conseqüència de la irresponsabilitat de les grans empreses tèxtils vers les persones que confeccionen la roba que venen.

Per aquest motiu, enguany hem preparat una programació doble per denunciar la necessitat d’una indústria tèxtil justa, feminista i transparent. Us convoquem el 24 d’abril a Barcelona:

  • A les 18:00h a la plaça Sant Josep Oriol, on es desenvoluparà una acció de carrer de denúncia i reivindicació de la mà de la companyia de dansa italiana Insomnia.
  • A les 19.30h al Teatre Maldà per gaudir de la performance “Eu-ropa”, de la companyia de dansa italiana Insomnia amb el suport d’Iberescena i Electa Creative Arts. En acabar, farem un petit col·loqui per debatre sobre les condicions laborals a la indústria tèxtil i el nostre paper per poder canviar les coses.

A les 19h obrirem portes i es podrà visitar l’exposició fotogràfica “Cuir i Calçat a Bangla Desh”. Entrada gratuïta fins a completar aforament.

Actes organitzats amb la col·laboració de la companyia Insomnia, la Marxa Mundial de Dones i Solidança.

 

5è aniversari de Rana Plaza: Som el que vestim?

Log in with your credentials

Forgot your details?