5a lectura col·lectiva_Manifest nova dona vella_24 març 2021

Llegim plegades el Manifest de la Nova Dona Vella.

Llegim plegades! 5a edició!

Les companyes del Centre de Documentació de Ca la Dona us convoquem a la cinquena sessió de lectura oral d’una obra que té un gran interès per la vitalitat que respira i les reflexions que ens proposa. Llegirem Manifest de la nova dona vella de Mari Luz Esteban publicada a les acaballes de 2020.

L’autora, llicenciada en Medicina i doctora en Antropologia Social, actualment és professora a la Universitat del País Basc. Les seves investigacions giren al voltant dels feminismes en les àrees de salut, cos i emocions. Activista feminista, és una de les fundadores del Grup de Dones de Basauri. Mari Luz Esteban ha escrit nombroses publicacions i en podem destacar Crítica del pensamiento amoroso i El Feminisme i les transformacions a la política. Al llibre que us proposem posa veu a la seva experiència tot traspassant les seves reflexions a un text que té tota la força d’una declaració de principis i d’intencions.

Us convidem a compartir aquesta lectura tingueu l’edat que tingueu, perquè dona una perspectiva nova a moltes preocupacions i inquietuds de les quals no en parlem gaire i proposa unes reflexions que són un desafiament als estereotips socials i patriarcals. Tot i que la primera part del llibre té un estil poètic, us convidem a fer-ne la lectura en veu alta sense recança.

Us animem especialment a llegir-la col·lectivament, ens trobarem via Zoom el dimecres 24 de març a les 18.30h per a llegir en veu alta i sentir-nos des de les nostres diversitats per a gaudir i compartir una bona estona

Podeu inscriure-us omplint el formulari i indicant si preferiu llegir o escoltar (per raons d’organització, tancarem l’opció “vull llegir” el dimarts 23/03 a les 18)

Us hi esperem a totes!!!

*Si voleu encarregar el llibre, truqueu a la llibreria Pròleg al 933 19 24 25 (Horari: dilluns de 17 a 20.30h. i de dimarts a dissabte d’11 a 14.30h i de 17 a 20.30h)

Data

24 març 2021
Expired!

Hora

18:30 - 19:30

Altres organitzadores

Llibreria Pròleg
Llibreria Pròleg
Telf:
933 19 24 25
Email
llibreriaproleg@llibreriaproleg.com

Llibreria especialitzada en literatura de dones

Inscripcions

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?