Assemblea de la Xarxa Feminista. 19 de novembre, a les 10.30

Estem molt contentes de tornar-vos a convocar en una etapa més del nostre viatge a la Gran Trobada del 2, 3 i 4 de juny del 2006. Un viatge en el que dones i grups es van enxarxant per contrastar què fem i com ho fem des dels nostres diferents indrets i perspectives i per compartir el saber femení de totes nosaltres.
El dia 12 d’octubre el grup dinamitzador de la Xarxa vem fer una reunió per concretar els eixos que emmarcaràn la Trobada del 2006. És per això que us volem transmetre els tres eixos que vàrem decidir i on creiem que tot hi té cabuda per discutir-los el dissabte, 19 de novembre.

Eix 1. Sosteniment de la vida: la protecció de la natura (terra, aigua, aliments..) en front de la seva destrucció en nom del progrés i del benefici, els treballs de cura i atenció als altres que mai s’han valorat però que han permès la Història, el no a les guerres i la defensa de la pau…

Eix 2. Història, Memòria, Relació i Transformació: reconèixer i reflexionar sobre el nostre passat com un element central que explica el nostre avui. En un extrem de l’eix hi situem el reconeixement del nostre passat, de la memòria i de les aportacions de les dones en tots els camps. I a l’altra extrem, la diversitat, la interculturalitat, la diferència i pluralitat i totes les pràctiques de relació noves i creatives, que ja estem vivim a molts indrets i que volem estendre i compartir.

Eix 3. Violència i Llibertat: denúncies i reivindicacions en front de la violència estructural del sistema patriarcal, que transgredeix el principi de la igualtat de qualsevol ésser humà. A l’altre extrem de l’eix, passant per tot el continuum de formes i matisos, hi hauria la llibertat femenina, assumida exclusivament pel fet de ser dona i que respon al desig de llibertat de cada una.

El més atractiu és que les maneres de participar poden ser diverses, des de la presentació escrita de les típiques ponències fins qualsevol altre tipus d’expressió: oral (poesia, cant, experiències, contes, debats), corporal (tallers del cos, teatre, dansa), cine, vídeo, power point, exposicions diverses… Tot això compartint també menjars i begudes.

Veniu el dia 19! Us necessitem per discutir aquests eixos! Penseu que …”Qui inverteix en amb les dones inverteix en ella mateixa, qui inverteix en la saviesa de les dones inverteix en la pròpia, qui dóna valor a les dones es dóna valora…”

US ESPEREM!

Log in with your credentials

Forgot your details?