6/07, 18h Assemblea extraordinària + converses sobre Cld + 21h sopar llunàtic

CONVOCATÒRIA d’assemblea extraordinària Divendres 6 de juliol de 2012 a les 18:00h a Ca la Dona (carrer Ripoll, núm. 25, de Barcelona)

Proposta de temes:

Renovació estatuts de Ca la Dona: adaptació a la nova  Llei 4/2008 del Llibre Tercer del Codi Civil (més info a http://tjussana.entitatsbcn.net/info_estatuts.php)

La proposta d’estatuts estarà a la vostra disposició a la web. Us els podem fer arribar en paper si ens els demaneu.

Hi haurà mainadera a l’espai infantil, sempre que ho demaneu abans a la secretaria.

Si no pots venir a l’assemblea, pots fer arribar les teves propostes, valoracions, idees, o etc. a info@caladona.org o per correu postal. O també pots posar-te en contacte amb qualsevol de les dones que estem actualment a la Comi: Amada, Àngels, Antònia, Bea, Betlem, Dàmaris, Dolo, Felisa, Maria M., Maria O., Meli, Mercè, Mireia, Montse C., Montse O.

Aviat tindrem a la vostra disposició el resum de l’assemblea ordinària del passat 13 de juliol

després de l’assemblea…continuem el treball iniciat quan encara estàvem a la seu en trànsit. A les trobades que vam fer al Centre de Cultura de Dones, el 28 de gener i e l3 de març, vam estar treballant com situem Cld el 2012 (i+).Ara som a Ripoll, i hem viscut ja mig 2012. La reducció del pressupost i els recursos es confirma, mentre la nova casa ens ofereix múltiples possibilitats i relacions i s’està convertint en un bon espai d’acollida i interacció. Algunes prioritats sorgides dels temps que corren són la consolidació i el sosteniment del projecte polític de Cld; l’enfortiment de la casa com a espai de relació i trobada i com a lloc de sosteniment de xarxes i grups; la potenciació de la nostra veu política feminista; el valor del Centre de Documentació; etc.Us proposem continuar concretant el treball d’aquelles trobades, per a preparar el curs que encetarem el setembre.

i a les 21h sopar llunàtic. Menú mediterrani. Inscripcions i més informació a activitats@caladona.org

CLD +25anys–Secretaria–Ripoll, 25– ESTRENEM CASA!!!–08002–Barcelona–tel. 934 127 161–www.caladona.org / caladona@caladona.org

Log in with your credentials

Forgot your details?