Caminata Jane Jacobs 2016 – 7 de maig

poster_2016_jane-walkAny rere any organitzem el recorregut  Jane’s Walk per als barris de la ciutat de Barcelona. Aquest 2016 travessem el riu Besòs per caminar pel centre de la ciutat veïna: Santa Coloma de Gramenet.

Les Jane’s Walk (les caminades de Jane) són un reconeixement al llegat i a les idees de l’activista urbana i escriptora Jane Jacobs (1916-2006), els seus escrits defensen el disseny i la construcció de les ciutats centrades en les persones que hi viuen. (JACOBS, Jane; Muerte y Vida de las Grandes Ciudades Americanas, 1961). Aquestes caminades es realitzen per tot el món durant el primer cap de setmana del mes de maig (http://janeswalk.org/)  i s’organitzen de manera voluntària i gratuïtament. Aquests passejos poden ser liderats per qualsevol persona que viu, treballa o fa ús del barri. No són recorreguts exclusivament sobre l’arquitectura i la història del barri, sinó que també ofereixen una mirada més personal sobre la cultura local, la història social i els problemes urbanístics que afronten les persones que hi viuen. Jane Jacobs defensava ferventment que els habitants del barri són les persones que entenen millor com funciona el barri i que aquest coneixement és necessari per millorar-lo i enfortir-lo. Aquest any és més especial que els altres perquè celebrem el centenari del naixement de la Jane Jacobs.

Us convidem a compartir la vostra experiència i a gaudir d’una passejada amb la companyia de persones que volem conèixer altres mirades Colomenques del centre de Santa Coloma de Gramenet, el dissabte vinent 7 de maig a partir de les 11:30. Si us animeu el punt de trobada és a la sortida del metro de la línia vermella Baró del Viver.

Col·lectiu Punt 6

Log in with your credentials

Forgot your details?