Cas Morin: justícia, veritat i reparació per a les dones i professionals

samarreta avortament blancCom afirma l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears en el seu comunicat de premsa la sentència absolutòria en el Cas Morin no és cap sorpresa.

És la constatació que l’onada de persecucions a dones, clíniques i professionals iniciada l’any 2007 fou part d’una campanya de manipulació informativa i contaminació social, d’una campanya per a erosionar el dret de les dones a decidir, el dret sobre el propi cos.

Una campanya, en definitiva, de la dreta més rància per a limitar una sexualitat lliure i sana, per a evitar relacions afectives i emocionals igualitàries i no violentes. Recordem que els Drets Sexuals i Reproductius formen part dels Drets Humans.

L’assetjament dels col.lectius antielecció, en connivència amb sectors de les institucions, la guàrdia civil i la justícia, va provocar la defenestració publica de les dones i els professionals, especialment del Dr Morin i el seu equip, va provocar el tancament de clíniques i la persecució a dones per haver avortat.

Ara, des de la Campanya pel Dret a l’avortament creiem que és necessari un esforç per a restituir la seva imatge publica, la seva dignitat professional. Com diuen els moviments de dones sudamericans, cal justícia, veritat i reparació. Justícia sense impunitat, reparació amb dignitat.

Des d’aquí, fem arribar el nostre suport als i les professionals que exerceixen el seu treball des del respecte a la lliure decisió de les dones, i especialment al Dr. Morin i el seu equip. Volem fer constar allò que ens sembla mes important en aquest procés, i és que no coneixem denúncies de dones que hagin avortat a les cliniques del Dr. Morin. És a dir, de les protagonistes, que som les dones.

Ens sumem als comunicats de premsa de la secretaria de les dones de CCOO i de l’APFCiB per a demanar que es respectin els drets sexuals i reproductius de les dones. Que no acceptarem cap retallada en els nostres drets. Cap passa enrere en una llei que en cap cas obliga a avortar a ningú que no ho desitgi.

Dret a decidir. Dret al propi cos.

Per unes relacions lliures, igualitàries i no violentes.

Avortament lliure i gratuït.

Mitjans anticonceptius a l’abast de tothom i  una bona educació sexual i afectiva, la millor eina per a prevenir embarassos no desitjats.

Campanya pel Dret a l’Avortament

dretalpropicos@gmail.com

telèfon 934127161

@dretpropicos

http://www.facebook.com/search/results.php?q=dret+al+propi+cos&init=quick&tas=search_preload&search_first_focus=1348253541619#!/pages/Dret-al-propi-cos/344781018885896

Log in with your credentials

Forgot your details?