Comiat a la Flotilla de Dones Rumb a Gaza

thumb_P1010775_1024Benvinguda a totes. L’Acte d’avui és per donar suport a l’acció “DONES RUMB A GAZA”, en nom de Dones x Dones i dels diversos grups feministes de Ca la Dona

Gaza continua sotmès a un bloqueig inhumanatari des de fa molts anys. Un bloqueig que tanca el territori per mar i per terra.

És un dels bloqueigs més ferotges del S.XXI per part d’un estat – Israel – que s’autootorga el dret a decidir sobre la vida de les persones d’un territori que estan ocupant il·legalment. Un bloqueig que:

Impedeix, dificulta i fa terriblement difícil, la vida de les persones que hi viuen.

Impedeix la reconstrucció de les cases i edificis.

Repercuteix en la vida de les persones més fràgils i venerables: les dones i els infants. Impedint també la seva recuperació

Això entre altres més motius són més que suficients per donar suport a la Flotilla de la Llibertat per trencar el bloqueig i visibilitzar la greu situació en la que continuen vivint milers i milers de persones a Gaza.

Denunciem i exigim també, el fi de l’Ocupació per part d’Israel, en tot el territori Palestí.

thumb_P1010772_1024Exigim al Govern de la generalitat el ferm compromís de posar fi a tot tipus de relacions amb l’estat de Israel, culturals, científiques, esportives… o de qualsevol tipus.

Ara i avui, acomiadarem la primera Flotilla de Dones Rumb a Gaza, i omplirem els vaixells, de solidaritat i força feminista, de les dones d’aquí a les dones de Gaza i tota la seva població. Desitjant que els vents que bufin i moguin els vaixells siguin vents de llibertat.

La llibertat dels pobles a viure en pau i dignitat.

VISCA PALESTINA LLIURE!!!

SOLIDARITAT AMB LES DONES DE GAZA.!!!!

Per seguir el recorregut del vaixell Zaytouna-Oliva clicka aquí

Log in with your credentials

Forgot your details?