Reunió per a l’Assemblea de Dones del Fòrum Social Català – Dimarts 8 de gener

Ja s’apropa el Fòrum Social Català (25-27 de gener 2008) i cal que les dones que vulguin participar, tant en les semininaris com en l’Assemblea de Dones, ens trovem per enllestir-ho. La propera reunió serà el 8 de gener a les 18 hores a Ca la Dona.

Estreneu les vostres agendes! – Fitxa d’inscripció a enviar a dones@forumsocialcatalà.cat

logo FSCat

CRIDA A L’ ASSEMBLEA DE DONES FORUM SOCIAL CATALÀ (25-27 de gener 2008)

El Feminisme i els Moviments de Dones davant les noves i velles estratègies del Patriarcat en temps de la Globalització Capitalista : lluites , estratègies i campanyes comunes .

Ens trobarem a l’Assemblea de Dones, al Fòrum Social Català, per afirmar que sense la participació de les dones un altre món no és possible.

Sense les nostres accions, sense tenir en compte les nostres experiències de transformació, no existeix una alternativa veritable per una societat democràtica en defensa dels drets socials, humans i dels pobles.

Cal que es visibilitzin les nostres idees, les nostres feines , les nostres propostes i les nostres lluites per un món més just, igualitari , més solidari, lliure i no violent.

L’Assemblea de Dones, al Fòrum Social Català és una bona ocasió per trobar-nos; per escoltar veus sàvies que ens ensenyen a desvelar la historia oculta i a reconèixer un pensament menystingut; per reflexionar sobre nosaltres i el món a fi d’evidenciar que les accions de les dones són pels drets de les dones i alhora per a la transformació d’un món que ens és comú a tota la humanitat; per donar impuls a les diferents accions i vindicacions del moviment de dones; per convenir entre totes les accions més necessàries i urgents; i per donar-ne visibilitat al si dels moviments socials i al món.

Siguem doncs benvingudes a l’Assemblea de Dones, al Fòrum Social Català 2008: les dones feministes, les integrants de moviments de dones i d’altres moviments socials , les dones immigrades. Les de col·lectius contra la violència masclista, el racisme, la precarietat, ….Les dones que estem impulsant, exigint i exercint pel dret a decidir sobre el propi cos,a la llibertat sexual, al medi ambient, a la sostenibilitat de la vida, a un habitatge digne, als drets socials i laborals, als drets dels pobles, a la pau,….

Aportem la nostra mirada des del femení, des de la visió de gènere i feminista de la ens reclamem .

Aportem la mirada i l’experiència del feminisme en aquest món globalitzat!

UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE!

SENSE LES DONES NO ÉS POSSIBLE!

dones@forumsocialcatalà.cat

Log in with your credentials

Forgot your details?