10/12:: [ANUL·LADA] Debats Feministes sobre la Gestació per Subrogació

Gestació per Subrogació 10.12.15-1-page-001

Benvolgudes companyes,

Lamentem comunicar que per motius personals de les ponents i aliens a Dones Juristes, la jornada “Debats feministes sobre la gestació per subrogació” prevista pel dia 10 de desembre queda suspesa. Disculpeu les molèsties que això us hagi pogut ocasionar. Donat l’interès suscitat, però, estem buscant una nova data per a principis de l’any 2016.

Dones Juristes

____________________________________________________________________

Benvolgudes companyes,

Ens complau convidar-vos a la Jornada “Debats feministes sobre la gestació per subrogació” el proper dijous 10 de desembre a les 18h de la tarda al Centre Cívic Pati Llimona (c. Regomir, 3 de Barcelona).

L’objectiu de l’acte és reflexionar i debatre sobre la dimensió ètica, jurídica i social de la gestació per subrogació des d’una perspectiva de gènere en una jornada en la què  comptarem amb dues ponents d’excepció: Victòria Camps i Francesca Puigpelat.

Victòria Camps és catedràtica emèrita de Filosofia moral i política de la Universitat de Barcelona. Va ser senadora pel PSC-PSOE entre 1993 i 1996 i consellera del Consell Audiovisual de Catalunya entre 2002 i 2008. Actualment, és presidenta de la Fundació Víctor Grífols i Lucas i membre del Comitè de Bioètica Catalunya. També ha estat presidenta del Comitè Bioètica d’Espanya.

Entre les seves publicacions destaquen La imaginación ética, Virtudes públicas (Premi Espasa d’Assaig), Paradojas del individualismo, El siglo de las mujeres, La voluntat de vivir, Creer en la educación, El declive de la ciudadanía, El gobierno de las emociones (Premi Nadal d’Assaig) i Breve Historia de la Ética (RBA, 2013). L’any 2008 va ser guardonada amb el Premi Internacional Menéndez Pelayo i l’any 2014 va ser investida doctora Honoris Causa per la Universitat de Huelva

Francesca Puigpelat és catedràtica de Filosofia del Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1991. És sòcia de Dones Juristes i membre del Comitè Consultiu de Bioètica de Catalunya des d’octubre de 2005 i professora del Màster de Bioètica i Dret i del postgrau Bioètica i qualitat de vida de la Universitat de Barcelona. Membre d’Antígona, grup d’investigació sobre drets i societat amb perspectiva de gènere reconegut per la Generalitat de Catalunya a l’octubre de 2005, va ser també coordinadora de la Diplomatura de Postgrau i Màster “Gènere i Igualtat d’Oportunitats” fins l’any 2014 i degana de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona d’abril de 2002 a febrer de 2008.

Agrairem que confirmeu la vostra assistència, ja sigui mitjançant correu electrònic (info@donesjuristes.cat) o bé per telèfon (93 322 06 17).

Si en voleu fer difusió, podeu enviar l’enllaç de la nostra pàgina web a qui considereu oportú (l’acte és obert a tothom) o bé convidar els vostres amics mitjançant les xarxes socials.

Us esperem!

Dones Juristes

C/Ripoll 25 08002

Barcelona

933220617

donesjuristes.cat

Log in with your credentials

Forgot your details?